donderdag 19 juli 2012

Smart Replica's Afstudeerproject: Introductie


Ik ben Lotte de Reus, een studente aan de TU Delft. Om mijn master Design for Interaction af te ronden, ga ik aan de slag binnen het Smart Replica’s project. Onder begeleiding van Maaike Roozenburg, Ir. Jouke Verlinden en Prof. Joris Dik zal ik de opdracht uitvoeren.

Maaike Roozenburg en Alexandra van Dongen hebben een serie koppen en schotels uitgezocht die “De zoektocht naar het witte goud” representeren. Naast de statische vitrines met de originele artefacten, is het idee om een ​​gedeelte te maken waarin slimme replica's gebruikt worden om de bezoekers te verbinden met hun cultureel erfgoed.

Om deze ervaring te creëren zal ik onderzoek doen van innovatieve digitale technieken en de context van het museum. Dan ga ik aan de slag met het ontwerpen van een expierience die gebruik maakt van nieuwe technologieën als 3D printen en augmented reality. Deze experience draait volledig om de bezoeker-artefact relatie. En deze zal dan ook centraal staan in mijn visie en tot uiting komen in mijn uiteindelijke ontwerp.

Op de blog http://smartreplicainspiration.blogspot.nl/ zal ik inspiratie volle projecten bijhouden. Het kan hier gaan om gave gebruiksvormen van augmented reality maar ook over bijzondere projecten van musea. 

1 opmerking:

 1. the best solution to buy a good qualty replica mobile phones En iyi marka ve modellerde replika telefon en iyi replika telefon her yerden alınmaz.
  seçiminizi replika telefonlardikkatli
  verebiliriz replika samsung s4
  işte hepsi bukada.replika samsung s5
  replika saat
  guia de estambul
  estambul tours

  BeantwoordenVerwijderen